Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ за покупка на кола.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Помощ за покупка на кола.

Здравейте колеги.
    Искам да се обърна към вас за помощ ,при избор на автомобил. Спрял съм се на Alfa Romeo 147 2000-2002година. Искам да попитам дали някой съфорумник и колега би бил така добър да дойде с мен и бащами да помогне при избора естествено срещу заплащане. Не разбирам нищо от коли ,чел съм всичко каквото може да се изчете но искам да има с нас човек ,който разбира от тези коли пак повтарям срещу заплащане . Това ще ми е първата кола аз на 18 и си мисля че е добър избор. От софия съм .

П.п Извинявам се ако темата не е за този раздел.

Alfa Romeo 166 2.4 JTD

Кажи на продавача че ако не я прегледате в сервиз няма да я вземеш. Пък и това е единствения удачен вариант. Иначе най-много да дойде някой с комп. и ОБД кабел да види какви грешки ще изпише колата. А сервизи има много описани в техническия раздел.

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Първоначално публикувано от cassillas Покажи съобщение
      Кажи на продавача че ако не я прегледате в сервиз няма да я вземеш. Пък и това е единствения удачен вариант. Иначе най-много да дойде някой с комп. и ОБД кабел да види какви грешки ще изпише колата. А сервизи има много описани в техническия раздел.

Мисля че никой продавач няма да разреши да се включи компютър за тестване.

Alfa Romeo 166 2.4 JTD

Comment

Първоначално публикувано от mate545 Покажи съобщение
        Ще разреши.......... Ще разреши.........
        sigpic
        Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
        156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
        147 JTDm 140-Малката манекенка
        GT- JTDm 150

Comment

Досега никога не съм имал проблеми, когато съм искал да тествам със софтуер кола от автосалон с купувач - дори след това автоджамбазите ме карат да им трия грешките ако има ( а почти винаги има ), казвам им че съм ги изтрил и си ги оставям така - много ясно че няма да набутам следващия заинтересувал се от автомобила и решил да я тества
          sigpic
          Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
          Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Няма как да не разреши
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Мислите ли че тази оферта е реална http://www.cars.bg/u382428

нещо малко ме самнява за JTD толкова малко пари.

Alfa Romeo 166 2.4 JTD

Comment

От снимките не видях да е климатроник,даже ми се струва че За годината която са посочиливьтрешния фейс е стар.Иначе добре иЗглежда.
                Но най важното е да се види на живо и ако те грабне да скочиш в нея.
                ПоЗдрави.
                Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
                Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

по принцип за толкова пари,колата трябва да е в много добро състояние,но нищо не се знае...на снимките изглежда добре,и е с 4 врати хубавото е,че се вижда номера и дано на някой колега му е позната колата,за да може да ти помогне.....иначе без сервиз,не рискувай....но без лети джанти,би трябвало да падне цената още.......
                  156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                  147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                  159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

ДА дано някой колега я е виждал колата иначе аз гледам че има и по 6 -7 и нагоре хиляди аз сам приготвил само 5хилки и още една хилядарка да я постегна малко . Ремъци , филтри , ролки аба всичко каквото е необходимо.

Започнах да се заглеждам и в 156 2.4 JTD .
                    Какъв савет ще ми дадете за нея. Видях по обявите че върви до 2001година до 5 хилки . По често срещана кола е май така мисля , 147цата трудно се намират с четири врати и то дизел даже и за 7 бона .

Alfa Romeo 166 2.4 JTD

Comment

Мисля че цената е точна с оглед това че е без кожа, без джанти и със оригинално стерео

Comment

По принцип е въпрос на виждане. Никога не бих сменил 156 за 147.
                        Потърси Бобо за огледа. Не зная дали го практикува, но според мен ти трябва някой, който познава тези автомобили. Иначе лаладжий много.
                        Виж ако искаш да ти съдействам със съвети какво да Не правиш с колата и по колата, на линия съм.
                        sigpic

Comment

Ясно , нещо просто малко ми се видя иначе нямам проблеми да я купя ако е още налична . Мисля утре да се обадя на човека дето я продава да го питам дали е удряна имали и нещо хаха не че ще ми каже истианта и да си уредя среща за оглед . Много искам да е с кожа , а за стереото мисля да сменя по натам всички колони + радиото .

Alfa Romeo 166 2.4 JTD

Comment

За 18 годишен е по добре 147 по гъзарско е 156 е за по улегнали типове

Comment

кожени салони се продават и отделно за 300 кинта после може да я обазведеш и с кожа .
                              От гледна точка на функционалността 156 май е по-добрият избор . Въпреки че и 156 и 147 не са с голям багажник като цяло .
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
                              sigpic

Comment

Working...
                              X